Premium Lock Marcel van Buul: ‘Schreeuwen langs de zijlijn is niet mijn stijl’

08 november 2021Leestijd: 7 minuten
Marcel van Buul is CEO van BONFIX. Foto: Rob Voss

1. Hoe was uw jeugd?

‘Ik ben geboren en getogen in Sneek. Mijn ouders hadden drie kinderen, allemaal jongens. Ik was de middelste. Mijn jeugd was best pittig, vooral doordat er bij mijn oudste broer kanker werd geconstateerd. Ik was toen zes jaar. Mijn broer, die exact twee jaar ouder was omdat hij net als ik op 23 februari werd geboren, had een hersentumor. De artsen lieten al snel weten dat er niks aan te doen was, maar toch is hij geopereerd. Na de operatie was hij geestelijk nog prima in orde, maar sommige lichaamsfuncties waren verminderd, waardoor hij verzorging nodig had. Tien jaar na de operatie, in 1982, is hij overleden.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw