Huis te koop Premium Corner

Wonen in de 105 jaar oude Lambertuskerk

07 september 2021

Het zijn bepaald geen alledaagse woningen die Bas de Laat (44) op zijn naam heeft staan. Inmiddels woont hij met zijn gezin (vrouw en vijf kinderen) in een kasteel in Gronsveld, maar de afgelopen zes jaar was hij bewoner van de Sint Lambertuskerk in Maastricht, een 105 jaar oud gebedshuis waarvoor hij na veel twijfelen toch een nieuwe eigenaar zoekt. ‘Je moet geen dingen willen hebben om ze alleen maar te hebben.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.