11 vragen aan Premium Corner

Ramón AB: ‘Aten we weer pasta met tomatenketchup’

30 augustus 2021

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Emmen. Mijn naam schrijf je met twee hoofdletters, je spreekt het uit als Abee. In de familie gaat het verhaal dat de naam afkomstig is van de Franse adel. Tijdens de Revolutie liep die familie ­levensgevaar en daarom hebben ze de eerste letter van hun eerste achternaam en de tweede achternaam bij elkaar ­gevoegd, om die adellijke naam te verbergen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.