Huis te koop Premium Corner

Villa in eclectische stijl met mediterrane sfeer

14 juli 2021Leestijd: 2 minuten

Met pijn in het hart verhuisden de ouders van Carine Verheij (59) een jaar geleden naar een verzorgingstehuis. Niet zozeer omdat ze opkeken tegen hun nieuwe woonvorm, maar vooral omdat het afscheid van hun geliefde huis in Echt hun zwaar viel, waarvan ze sinds de jaren tachtig eigenaar waren. ‘Mijn ouders ­beschouwden dit als hun ­eigen stukje Zuid-Frankrijk.’ Waarmee Verheij doelt op de mediterrane sfeer van het geheel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.