14 vragen aan Premium Corner

Marcel en Marco Koers: ‘Onze grote doorbraak komt nog’

12 juli 2021

1. Hoe was jullie jeugd?

Marcel (32): ‘We zijn geboren en getogen tegenover de fietsen­fabriek van Gazelle in Dieren. Onze ouders hadden daar een brood- en banketbakkerij, waar we boven woonden. We leerden letterlijk lopen tussen de broodmachines. In totaal waren er twee vestigingen, die liepen altijd heel goed. Onze ouders waren trendsetters op het gebied van speltbrood, klanten kwamen van heinde en verre. We hebben ook een zusje, nou ja voor mij een zusje dan – ze is 28 en dus ouder dan Marco. Zij is kapster.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.