Vergroening Premium Corner

Laatste energielabel naar A in 2090

01 juni 2021Leestijd: 1 minuut

Sinds 2015 moet bij verkoop, verhuur of oplevering van een huis een energielabel worden overlegd door verkoper, verhuurder of bouwer. Daardoor valt intussen van 4,6 miljoen huizen te zeggen hoe groen of bruin ze zijn. Alleen bij een transactie is een energielabel verplicht, zodat het nog wel even duurt voor alle 7,7 miljoen huizen zijn voorzien van een energielabel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.