12 vragen aan Premium Corner

Richard Meester: ‘Een paar keer aan de rand van de afgrond’

07 mei 2021

1.  Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben als enig kind geboren en getogen in Wieringerwerf. Daar woon ik ook weer. Mijn vader had er een horecagroothandel, mijn moeder was serveerster in restaurant de Zingende Wielen in Den Oever. Vanaf een jaar of 7 à 8 ging ik op zaterdag en tijdens de vakanties met mijn vader mee. Strandtenten waren het leukst, dan kreeg je nog een drankje als je twintig dozen patat over de duinen had gesjouwd. Nu is het zakelijker.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.