Strijkstok Premium Corner

Zorgt de BVm voor een betere wereld?

24 maart 2021Leestijd: 2 minuten

Is Tony’s Chocolonely werkelijk begaan met een betere wereld, of is hun imago slimme marketing? Het bedrijf dat zegt slaafvrije chocolade te willen produceren, werkt samen met het Zwitserse Barry Callebaut. Deze chocoladefabrikant kan echter niet garanderen dat de cacao geheel slaafvrij en zonder kinderarbeid is geproduceerd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.