9 vragen aan Premium Corner

Ghislaine Duijmelings: ‘Ik houd niet van de excuuscultuur’

08 maart 2021Leestijd: 6 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Helmond. We zijn vaak verhuisd, van Brabant naar Drenthe naar Zeeuws-Vlaanderen. Dat verhuizen was een belangrijk element van mijn jeugd, die heel liefdevol was. Mijn moeder was thuis en is weer gaan werken toen mijn jongere broertje twaalf was. Mijn vader werkte in de textielindustrie en als hij ergens anders ging werken, gingen wij mee. Hij zat in de vloerbedekking en dat is een kleinere sector in Nederland.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.