12 vragen aan Premium Corner

Bob van Dijk: ‘Ik heb een hoofd vol getallen’

23 maart 2021Leestijd: 6 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Helmond, mijn vader was aannemer, die heeft nooit iets anders gedaan dan ondernemen. Hij had drie zussen en die waren ook allemaal ondernemer. Eentje had een garagebedrijf, een andere zat in de elektrotechniek en de derde in vastgoed en restaurants. Statistisch is het niet zo waarschijnlijk dat vier kinderen uit één gezin dezelfde kant op gaan. Het ondernemen zat er kennelijk in. Dat heb ik van jongs af aan meegekregen en dat is me bijgebleven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.