Tips Premium Corner

Hoe kiest u een zorgverzekering in coronatijd?

02 december 2020Leestijd: 7 minuten

Bij het jaarlijkse overstap­moment voor de zorgverzekering doemen door ­COVID-19 nieuwe ­vragen op. Wat is nog de waarde van vrije ­zorgkeus? EW geeft tips om een zorgverzekering te kiezen. Plus een overzicht van zorgverzekeringen: hoe duur zijn ze, hoeveel keuzevrijheid bieden ze en welke kortingen kunt u krijgen voor een hoger eigen risico, of bij betaling in een keer?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.