13 vragen aan Premium Corner

Marit van Egmond: ‘Er wordt weer meer met liefde gekookt’

26 oktober 2020

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik kom uit een heel fijn gezin, als enig kind. Mijn vader was systeemanalist en heeft zijn hele ­leven bij Philips gewerkt. Een echte techneut. We hadden al heel vroeg een Atari thuis. Mijn vader probeerde me te leren programmeren. Mijn moeder komt uit een bourgondische Brabantse familie. Ze hadden een slagerij thuis. Op familiebijeenkomsten was eten en drinken altijd heel belangrijk. Dat is de rode draad in mijn leven gebleven. Mijn eerste bijbaan was aardbeien plukken en prei steken. Mijn opleiding levensmiddelentechnologie past daarin: het is leuk om te weten wat er in eten zit, hoe het wordt gemaakt.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.