Premium Lock Geert Steinmeijer: ‘Kunst heeft mij meer verrijkt dan geld’

08 september 2020Leestijd: 7 minuten
Geert Steinmeijer is grootaandeelhouder van Hartman tuinmeubilair. Foto: Olivier Middendorp

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben in Hengelo geboren. Mijn vader had een groothandel in levensmiddelen en een stukje onroerend goed, dat waren zijn twee hobby’s. Ik heb vier broers en één zus. Mijn vader was heel vaak van huis, voor zijn werk, en hij ging vaak naar zijn zomerhuis. Daar zat hij dan alleen. De band met het gezin was daardoor op afstand. Op school was ik gemiddeld. Mijn ouders zaten me niet achter de broek, mijn vader bemoeide zich amper met de opvoeding.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw