11 vragen aan Premium Corner

Geert Steinmeijer: ‘Kunst heeft mij meer verrijkt dan geld’

08 september 2020Leestijd: 7 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben in Hengelo geboren. Mijn vader had een groothandel in levensmiddelen en een stukje onroerend goed, dat waren zijn twee hobby’s. Ik heb vier broers en één zus. Mijn vader was heel vaak van huis, voor zijn werk, en hij ging vaak naar zijn zomerhuis. Daar zat hij dan alleen. De band met het gezin was daardoor op afstand. Op school was ik gemiddeld. Mijn ouders zaten me niet achter de broek, mijn vader bemoeide zich amper met de opvoeding.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.