Coronacrisis Premium Corner

Online winkelen zit in de lift

11 augustus 2020Leestijd: 1 minuut

Doordat tijdens de lockdown veel winkels sloten, werden mensen min of meer gedwongen om hun aankopen online te doen. De online-omzet steeg dan ook met 45 procent, blijk uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Uit onderzoek van Capterra, een online-marktplaatsleverancier, blijkt dat 44 procent van de ondervraagde consumenten in die periode iets online kocht wat ze voorheen niet digitaal kochten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.