Mijn aankoop Premium Corner

‘Met deze schoen is geschiedenis geschreven’

10 augustus 2020Leestijd: 2 minuten

‘Ik wilde ze hebben om sneller te kunnen lopen. Ook het verhaal erachter interesseert me, want met deze schoen is geschiedenis geschreven. De Keniaanse langeafstandsloper Eliud Kipchoge liep in Wenen op dit type voor het eerst de marathon onder de twee uur. Twee uur was altijd een magische grens. Het is de revolutionaire techniek in de schoen en de geschiedenis ervan die mij zo aanspreken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.