Mijn aankoop Premium Corner

‘Je hoort hoe de stoker de kolen op het vuur gooit’

18 mei 2020

‘Mijn passies zijn watersport – zeilen – en modelspoor. Ik ben voorzitter van Modelspoorclub Deventer en actief in de Nederlandse Modelspoor Federatie. Ik begon als kind met een kleine trein op de vloer van de kamer. Na een tijdje schroefde ik de rails op plaathout, strooide er nepgras over en zette hier en daar een koe. Nu, zestig jaar ­later, werk ik binnen de vereniging aan een baan van 36 meter.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.