9 vragen aan Premium Corner

Mikkel Levelt: ‘Het was: hup in het diepe springen’

04 mei 2020Leestijd: 7 minuten

1. Wat is de impact van corona?

‘Onze koffie- en theespeciaalzaken doen het nog redelijk goed. Er komen minder mensen, maar mensen drinken nu thuis hun koffie en thee en die kopen ze graag bij ons. Wij hebben gelukkig een webwinkel. Die stroomde, zeker in het begin, over van de bestellingen. Wij melangeren onze thee en branden onze eigen koffie, maar ik hoor van koffiebranders die aan de horeca leveren, dat zij het heel zwaar hebben. Wij hebben 43 winkels, waarvan een groot deel van franchisenemers. Het is onze zorg dat zij gezond blijven, ook financieel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.