Platformeneconomie Premium Corner

Ene platform floreert, het andere zakt

04 mei 2020Leestijd: 2 minuten

Het gebruik van online-platformen blijft groeien. Vorig jaar maakte 58 procent van de Nederlanders weleens gebruik van een dergelijk platform, blijkt uit recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Digitale platformen, zoals taxi-app Uber en maaltijdbezorger Deliveroo, brengen vraag en aanbod samen. De groei zal doorzetten, ondanks de crisis.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.