Kwaliteitsnormen Premium Corner

Accountants: extra werk en meer vrij

03 april 2020Leestijd: 2 minuten

Coen Boogaart, de hoogste baas van EY – tot 2013 Ernst & Young en één van de vier grote accountantskantoren van Nederland – beantwoordde in ‘9 vragen aan’ de vraag of accountants de jaarcijfers van beursgenoteerde ondernemingen wel goed genoeg controleren. Niet onbelangrijk, want beleggers baseren zich bij de koop of verkoop van een aandeel natuurlijk ook op de jaarcijfers.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.