Premium Lock Gerrit van der Scheer: ‘Je moet blijven veranderen’

02 maart 2020Leestijd: 6 minuten
Gerrit van der Scheer. Foto: Olivier Middendorp

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Veessen, een dorpje aan de IJssel. Ik heb een oudere broer en zus. Mijn vader was smid, er waren toen in dat dorpje vijf smeden. Wij hadden er een winkel bij en die runde mijn moeder. Daardoor kende ik de landbouwmachines van Reesink, wij verkochten die. We woonden achter de winkel en hadden eigenlijk geen privéleven, de klanten sjouwden zo naar binnen. De vertegenwoor­digers zaten bij mijn moeder aan de keukentafel uitsmijters te eten.’

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw