Autobezit Premium Corner

Eigen auto wint het nog altijd van trein of deelauto

18 maart 2020Leestijd: 2 minuten

Het alternatief voor de auto, zoals de trein of deelauto, wint het nog altijd niet van het hebben van een eigen auto, ook al is het beter voor het milieu. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt namelijk dat er 1,7 procent meer auto’s waren dan een jaar geleden. In totaal waren er begin dit jaar bijna 8,7 miljoen auto’s. Daarmee groeide het aantal auto’s harder dan de bevolking vanaf 18 jaar, het moment waarop iemand auto mag rijden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.