Tijdelijke schade Premium Corner

Wereldeconomie kan het coronavirus aan

12 februari 2020

De uitbraak van het coronavirus heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheid, hij heeft ook wereldwijd economische consequenties. Begin dit jaar voorzag het Internationaal Monetair Fonds nog een groei van 3,3 procent. Dat was een lichte verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen de wereldeconomie met 2,9 procent groeide. Een welkome afwisseling na de crisis en daarna de aanhoudende handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten die de wereldhandel remde.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.