Rente Premium Corner

Positief effect lage spaarrente: hypotheekrente daalt

13 februari 2020Leestijd: 1 minuut

De spaarrekening levert nauwelijks tot geen rente meer op. De Nederlandsche Bank (DNB) berekende dat Nederlanders vorig jaar nog maar 1,2 miljard euro aan rente ­bijgeschreven kregen, tegenover 1,4 miljard een jaar eerder. En een fractie van de ruim 5 miljard euro die tot 2013 normaal was. En dat terwijl de berg spaargeld die Nederlanders hebben opzijgezet, alleen maar verder is gegroeid – tot 368 miljard euro.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.