Huis te koop Premium Corner

Villa met Amerikaans oorlogsverleden

13 januari 2020Leestijd: 2 minuten

Vijftien jaar geleden kwamen Guus (65) en Lisette Gerards (65) in de villawijk Molenberg wonen. De witte villa met rode dakpannen, zeven slaapkamers en een souterrain sprak het echtpaar meteen aan door de ligging dicht bij de stad en de rustige omgeving van de natuur. Het huis werd in twee maanden tijd volledig gestuukt en beide badkamers en keuken werden vervangen. ‘We trokken de keuken door naar de garage voor meer ruimte,’ zegt Lisette.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.