R&D Premium Corner

Israël en Zuid-Korea meest innovatief

06 januari 2020

Israël en Zuid-Korea investeren het meeste in onderzoek en ontwikkeling (R&D), met 4,5 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Israël voert die lijst al aan sinds eind vorige eeuw, maar Zuid-Korea werkt sinds 2002 aan een gestage opmars en heeft nu samen met Israël de top van de ranglijst van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) bereikt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.