9 vragen aan Premium Corner

Michel Driessen: ‘Er zit één groot idee achter wat ik doe’

14 oktober 2019

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Een leuke jeugd in Hillegersberg, in Rotterdam, met een oudere broer en een jongere zus. Mijn ­vader en grootvader werkten ook bij Verstegen. Het is een familiebedrijf, gesticht door J.H. Verstegen. Na zijn dood hebben twee procuratiehouders het overgenomen. De dochter van één van hen trouwde met F.P. Kersteman, die het bedrijf in 1914 overnam. Diens dochter trouwde met mijn grootvader en zo zijn wij in het bedrijf gekomen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.