Cijfer van de week Premium Corner

44.000 brieven

01 oktober 2019Leestijd: 1 minuut

Uit de Nationale Energieverkenning 2017 (de eerste en tot nu toe laatste) bleek dat bedrijven veel te weinig doen om energie te besparen, waardoor de klimaatdoelen van het kabinet in gevaar komen. Om ­ondernemers tot meer actie aan te zetten, heeft minister Eric Wiebes van Economische Zaken en Klimaat 44.000 brieven gestuurd naar bedrijven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.