Huis te koop Premium Corner

Alle authentieke details zijn bewaard gebleven

21 oktober 2019Leestijd: 2 minuten

Midden in het Gelderse dorp Vorden staat Huize Midwijck, dat in 1853 is gebouwd voor de toenmalige burgemeester. Nog geen veertig jaar later verbouwde diens zoon het koetshuis tot apotheek, waar de huidige eigenaar Bart Veen (69) tot 2013 de scepter zwaaide. De apotheek is inmiddels verhuisd, de kinderen zijn het huis uit en dus vinden Bart en zijn vrouw Anne Veen-de Vries Reilingh (64) het tijd om hun riante huis te verkopen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.