Achter de komma Premium Corner

Schermpjes moeten vaker uit

30 september 2019Leestijd: 2 minuten

Het is een groeiend probleem op de werkvloer: medewerkers die kampen met een burn-out. Vooral mensen geboren tussen 1980 en 2000 – de zogeheten millennials – hebben hier last van. Volgens de laatste cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek had 19,5 procent van de millennials last van burn-outklachten. Bij medewerkers tussen de 35 en 55 jaar is dat 16 procent. ‘Ik voel me compleet uitgeput door werk,’ is een van de veelgehoorde klachten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.