Achter de komma Premium Corner

Pas op voor fraudeurs op Funda

06 september 2019Leestijd: 2 minuten

De telefoon gaat. Het is de makelaar. Of u een afspraak wilt voor de bezichtiging van een huis dat u hebt bekeken op Funda. Tijdens de bezichtiging vertelt de makelaar dat u geluk hebt: hij is bereid het aan u te verkopen als u hem zwart 1.000 euro betaalt. De huizenmarkt is krap, dus u gaat akkoord. De makelaar verdwijnt, en komt niet meer terug. Langzaam dringt het tot u door: u bent opgelicht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.