Premium Lock Cindy Kremer: ‘Ik geloof in de kracht van het collectief’

25 september 2019Leestijd: 7 minuten
Cindy Kremer. Foto: Olivier Middendorp

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben de jongste uit een gezin met twee kinderen, ik heb een oudere zus. Mijn vader is belastingadviseur met een eigen bedrijf, mijn moeder verpleegkundige. Ze heeft altijd veel gewerkt en dat was in die tijd wel bijzonder. Dat gaf mij veel ruimte, en daarvan heb ik dankbaar gebruikgemaakt. Mijn moeder heeft me geleerd dat je altijd op jezelf kunt terugvallen als je je eigen boontjes kunt doppen. Dat is een fijne gedachte die een gevoel van onafhankelijkheid en daarmee vrijheid geeft.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw