Premium Lock Cindy Kremer: ‘Ik geloof in de kracht van het collectief’

25 september 2019Leestijd: 7 minuten
Cindy Kremer. Foto: Olivier Middendorp

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben de jongste uit een gezin met twee kinderen, ik heb een oudere zus. Mijn vader is belastingadviseur met een eigen bedrijf, mijn moeder verpleegkundige. Ze heeft altijd veel gewerkt en dat was in die tijd wel bijzonder. Dat gaf mij veel ruimte, en daarvan heb ik dankbaar gebruikgemaakt. Mijn moeder heeft me geleerd dat je altijd op jezelf kunt terugvallen als je je eigen boontjes kunt doppen. Dat is een fijne gedachte die een gevoel van onafhankelijkheid en daarmee vrijheid geeft.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.