9 vragen aan Premium Corner

‘Ik dacht: later wil ik een winkel hebben’

02 september 2019Leestijd: 7 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik heb een heel warme, prettige jeugd gehad. Ik ben de oudste van vier kinderen, ik heb nog een zus en twee broers. We zijn opgegroeid in Castricum. Ik was altijd aan het strand te vinden, of het nu goed of slecht weer was. Een prettige, comfortabele jeugd waarin het ons aan niets ontbrak. Mijn moeder was thuis, daardoor kwamen alle vriendjes en vriendinnetjes bij ons.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.