Huis te koop Premium Corner

Wonderen kijken bij volle maan in Meppel

09 augustus 2019Leestijd: 2 minuten

Dit rijksmonument moet door een levendige geest zijn ontworpen. De ronde bordestrap leidt je naar een sprookjesachtige woning. Binnen zijn in het glas van de haldeuren sierlijke planten met lange stengels gegraveerd. Verderop in de gang zorgt een majestueuze lichtkoepel van glas-in-lood voor een kleurenspel. Bij volle maan is van alles voorstelbaar.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.