Achter de komma Premium Corner

Slim om nu een huis te kopen?

19 augustus 2019Leestijd: 2 minuten

‘Doodnormaal rijtjeshuis in Amsterdam voor 1,5 miljoen,’ schreef het AD. De krant had een advertentie op Funda opgepikt voor een huis in Amsterdam-Zuid dat voor dat bedrag werd aangeboden. Twitterend Nederland veroordeelde de ‘bizarre vraagprijs’ direct. Dat een hippe loft in de hoofdstad een paar miljoen moet opleveren, okay. Maar een rijtjeshuis, hét symbool van Jan Modaal? Dat is toch te gek.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.