Huizenmarkt Premium Corner

Bouw 2.0: hoe de woningnood verholpen kan worden

13 augustus 2019

De bevolking groeit met 100.000 personen per jaar en de bouw is niet in staat om die groei bij te benen. Trage procedures, een lage arbeidsproductiviteit en een tekort aan bouwlocaties, bouwvakkers en bouw­materialen leggen de sector lam. Het wordt tijd voor een grondige renovatie van de bouw zelf. ‘De boel loopt volledig vast.’ Negen bouwstenen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.