Mijn aankoop Premium Corner

‘Het behang overlapt met veel dingen in ons leven’

16 augustus 2019

‘Mijn vriend heet Frank Philips. We zijn 24 jaar samen, dus ja, wat geef je elkaar dan nog voor verjaardagscadeau? Toen ik een stuk behang van Philips tegenkwam op de website voor verzamelaars Catawiki, veerde ik op. Frank houdt van dit soort ­retrokleuren en -patronen en daarbij kocht hij altijd al graag apparaten van Philips. Hij komt uit een ondernemersgezin en steunt daarom graag Nederlandse bedrijven die het ver hebben geschopt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.