Achter de komma Premium Corner

Gevaarlijke Britse fantasieën over de Brexit

01 juli 2019Leestijd: 2 minuten

De Brexit begint steeds meer op een klucht te lijken, maar de economische realiteit erachter is nog altijd even ernstig. Boris Johnson, de kandidaat die favoriet is om op 23 juli leider van de Britse Conservatieven te worden – en daarmee premier – wil dat het Verenigd Koninkrijk op 31 oktober uit de ­Europese Unie (EU) stapt. ‘Wat er ook gebeurt.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.