Premium Lock ‘Als het moeilijk is, vind ik het juist leuk’

17 juli 2019Leestijd: 7 minuten
Anko van der Werff, CEO van de Latijns-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Avianca. Foto: Reyer Boxem

1. Hoe was uw jeugd?

‘Ik ben groot fan van mijn eigen jeugd. Ik ben opgegroeid in Paterswolde, vlak bij Groningen. Paterswolde is echt mijn basis. Ik heb er achttien jaar gewoond. De natuur, de echt goede vrienden, het sporten – er kon zo veel. Lekker op de fiets met je vrienden naar het hockeyveld of de tennisbaan. Een vuurtje stoken in het bos, hutten bouwen. Als ik terugdenk aan mijn jeugd, denk ik aan vrijheid. Het klinkt nu net alsof ik een liefdesbrief aan mijn dorp voorlees, maar ik heb het er echt heel mooi gehad.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw