Op de ranglijst Premium Corner

Toerisme al jaren snelgroeiende bedrijfstak

26 juni 2019

Toerisme is al jaren een van de snelstgroeiende bedrijfstakken. Dat is goed af te lezen aan de explosieve groei van het aantal gasten in hotels en campings in het hoogseizoen. Zet de aantallen van 2013 en 2018 naast elkaar en je ziet: in heel Europa is het aantal vakantiegangers in juli en augustus in vijf jaar met een kwart toegenomen, zo blijkt uit gegevens van het Europees statistisch bureau Eurostat.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.