Studie & Werk 2019 Premium Corner

Kennisvlucht: Diploma binnen en weer weg

05 juni 2019

Nederlandse universiteiten leiden steeds meer studenten op voor banen in het buitenland. Het gaat vooral om buitenlandse studenten die binnen zes maanden na het behalen van een masterbul aan een Nederlandse universiteit, weer zijn gevlogen. Van de Nederlandse academici vertrekt slechts 2 procent na afstuderen naar het buitenland.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.