Achter de komma Premium Corner

Apple of Alphen aan den Rijn?

05 juni 2019

Op de beurs gaat veel aandacht uit naar technologie-aandelen. Aandelen van Facebook, Amazon, Apple, Netflix, Microsoft en Alphabet (Google) zijn al jaren succesvol. Streamingdienst Netflix werd in vijf jaar bijna vijf keer zoveel waard op de beurs, net als webwinkel Amazon, blijkt uit informatie van persbureau Bloomberg. Maar zijn deze techaandelen echt zo uitzonderlijk? Ben je inderdaad ‘gek’ als je niet in Apple, maar in Nederlandse aandelen investeert?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.