Premium Lock ‘Er zit druk, spanning en tempo in dit werk’

27 mei 2019Leestijd: 6 minuten
Geert Potjewijd, managing partner van de Brauw Blackstone Westbroek. Foto: Olivier Middendorp

1. Wat voor jeugd had u?

‘Een leuke jeugd, zonder zorgen. Ik ben opgegroeid in Zwitserland. Mijn vader werkte in Nederland voor Nestlé en ging in 1971, ik was toen twee, naar het hoofdkantoor in Vevey. Toen ik tien was, is mijn moeder ook bij Nestlé gaan werken. Of dat bijzonder was in die tijd weet ik niet, maar ze was altijd al heel actief. Toen ze nog niet werkte, deed ze veel vrijwilligerswerk.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw