Woord van de week Premium Corner

Belevingseconomie

03 mei 2019Leestijd: 1 minuut

Vergeet grondstoffen, goederen en diensten. In de economie van nu draait het om beleving. De ‘belevingseconomie’, een term uit de jaren negentig, was hét toverwoord op EDX, een congres van softwarebedrijf SAP voor managers in het bedrijfsleven. De boodschap aan hen was duidelijk: wie zijn klanten geen beleving biedt, gaat dood.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.