Premium Lock ‘Na een lange kantoordag laad ik op door te varen’

19 april 2019Leestijd: 2 minuten
'Hoewel het bezit van een boot veel plezier geeft, vond ik het klussen het allerleukst.' Foto: Guido Benschop

‘Van jongs af aan ben ik altijd veel op het water te vinden geweest. Ik ben opgegroeid in Koog aan de Zaan en van mijn tiende tot mijn eindexamen scheurde ik met vriendjes in mijn Zodiac-rubberboot door de polders van de Zaanstreek. In mijn Leidse studententijd heb ik vervolgens een paar jaar aan wedstrijdroeien gedaan bij vereniging Njord. Daar is in 2012 het zaadje geplant voor deze sloep.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw