Premium Lock ‘Deze vitrines zijn Nacht­wacht van de taxidermie’

14 maart 2019Leestijd: 2 minuten
‘Toen ik bij een veiling in Engeland deze quetzals zag, was ik meteen geïnteresseerd’. Foto: Guido Benschop

‘Mijn opa is geboren en getogen in Nederlands-Indië en had daar een aapje als huisdier. Hij was zo gek op dat aapje dat hij hem liet opzetten toen hij was overleden. Later nam hij hem mee naar Nederland. Uiteindelijk kwam dat aapje terecht in de hal van mijn opa’s huis waar ik als kleine jongen kwam. Ik denk dat in die hal mijn liefde voor natuurhistorie en dieren is ontstaan.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw