Cijfer van de week Premium Corner

12 procent

19 maart 2019Leestijd: 1 minuut

Het is een publiek geheim dat China gegevens over zijn economie flatteert. Dat komt doordat het land keiharde groeidoelen stelt: zo moet het Chinese nationaal inkomen dit jaar tussen de 6 en 6,5 procent groeien. Dat zet bestuurders onder enorme druk om, met alle mogelijke middelen, economische groei te laten zien. Inclusief het vervalsen van statistieken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.