Premium Lock ‘In mijn werk ben ik echt thuisgekomen’

08 januari 2019Leestijd: 2 minuten
De laatste aankoop van Sjoerd de Groot (35) was een opbergdoos voor de Duplo van zijn dochtertje. Foto: Guido Benschop.

‘Twee jaar voor ik afstudeerde als psycholoog kreeg ik het idee om in het onderwijs te gaan werken. Omdat ik toch wat twijfels had, koos ik eerst voor het bedrijfsleven. Een jaar later ben ik alsnog de opleiding tot docent maatschappijleer gaan doen. Met mijn minor politicologie kon ik zo instromen. Op deze manier kon ik het onderwijs in en ontdekken wat dat mij te bieden had.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.