Premium Lock ‘Als je alles uit passie doet, dan komt de rest vanzelf’

05 december 2018Leestijd: 2 minuten
'Onlangs kocht ik in Mexico een katholiek kruis voor 15 euro. Mijn geloof sterkt me als ondernemer'

Karla Plancarte Solorzano (32)

Eigenaar tortillabedrijf Taiyari

Nettomaandinkomen:  2.000 euro

Nettohuur appartement in Leiden:  950 euro

‘Vijf jaar geleden kwam ik uit Mexico naar Nederland voor de liefde. Ik ging tortilla’s bakken volgens traditioneel Mexicaans recept. Ons bedrijf, Taiyari, dat ik met mijn ex-vriend leid, groeit exponentieel. We begonnen met een afname van 50 kilo tortilla’s per week, nu leveren we in het hoogseizoen 800 kilo per week. Dat zijn 35.200 tortilla’s, een vrachtwagen vol!’

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 26,99 per kwartaal leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw