M’n goeie geld Premium Corner

‘Met cryptomunten heb ik wat achter de hand’

11 oktober 2018

‘Na ervaring te hebben opgedaan bij de regionale radio besloot ik twee jaar geleden om als stemacteur voor mezelf te beginnen. Daarvoor heb ik in mijn huis een opnamestudio gebouwd. Ook heb ik laatst voor 1.700 euro een microfoon gekocht. Met de 10 uur die ik nu per week werk als stemacteur, verdien ik netto zo’n 2.000 euro per maand.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.