Premium Lock ‘Met cryptomunten heb ik wat achter de hand’

11 oktober 2018Leestijd: 2 minuten
Stemacteur Martijn Koedam (34): ‘Met cryptomunten heb ik wat achter de hand’

‘Na ervaring te hebben opgedaan bij de regionale radio besloot ik twee jaar geleden om als stemacteur voor mezelf te beginnen. Daarvoor heb ik in mijn huis een opnamestudio gebouwd. Ook heb ik laatst voor 1.700 euro een microfoon gekocht. Met de 10 uur die ik nu per week werk als stemacteur, verdien ik netto zo’n 2.000 euro per maand.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw