Beleggen Premium Corner

Top 100 beleggingsfondsen: Amerika wint

30 augustus 2018Leestijd: 3 minuten

Fondsen die in Europees vastgoed investeren, floreren in de top-100 van best presterende beleggingsfondsen. Maar de fondsen die in Amerika beleggen, doen het beter.

Vastgoed doet het goed. De snelste stijgers in de top-100 van best presterende beleggingsfondsen over het tweede kwartaal van 2018 beleggen in Europese vastgoedbeheerders.

De snelste stijging – 49 plaatsen – kwam voor rekening van het RZL Euro Vastgoedfonds van ACTIAM, het vroegere SNS Asset Management. Dat heeft onder meer geïnvesteerd in de Franse winkelcentra-uitbaters Unibail-Rodamco en Klépierre.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.